Geluidsinstallaties die de productiviteit
in je bedrijf doet stijgen


Contacteer ons
Erkend onderzoek

Waarom is audio belangrijk?

Onderzoek van onder andere “the sound of productivity” en CCH human resources management heeft uitgewezen dat de juiste muziekkeuze en geluidskwaliteit de productiviteit van maar liefst 48% van de werknemers doet toenemen.

De juiste AUDAC muziekinstallatie kan tot meer productiviteit en omzet leiden
[HappyEmployeesImageAlt]
De juiste AUDAC muziekinstallatie kan tot meer productiviteit en omzet leiden

Hiernaast heeft ditzelfde onderzoek uitgewezen dat het luisteren van muziek op de werkplaats, bureau of magazijn een boost geeft aan het humeur wat resulteert in werknemers die tot 55% gelukkiger zijn.

Verhoog de productiviteit in jouw bedrijf
De juiste keuze

Uw personeel en klanten zullen
het verschil merken

96% van de ondernemers heeft de investering van hun geluidsinstallatie binnen de 2 jaar terugverdiend, waar wacht jij op om de productiviteit van je bedrijf nog sterker te verbeteren?

Klinkt dit als muziek in uw oren?


Vraag jouw advies aan
Gebruiksvriendelijke geluidsinstallaties voor ondernemers
speaker
5 jaar garantie

In ons ontwerp proces, kiezen we uitsluitend voor de meest hoogwaardige componenten die een lange levensduur van onze oplossingen garanderen.

controllability
Gebruiksvriendelijke bediening

AUDAC Touch™ is de gebruiksvriendelijke user interface waarmee u uw volledig bedrijfssysteem (audio, licht, ..) kan bedienen vanaf jouw smartphone.

love
Een warm welkom
“Door middel van de geluidskwaliteit van mijn AUDAC geluidsinstallatie, heerst er altijd een aangename, positieve sfeer in mijn onderneming en showroom.“
Atlas Copco Rental – Boom Belgium
Meer dan 25 jaar expertise

Waarom met AUDAC werken?

Bij AUDAC, gaat het niet enkel om de innovatie van betere producten, maar het creëren van een beleving. Door uitzonderlijk talent met verschillende achtergronden en inzichten te verzamelen, willen we als Belgisch bedrijf één specifiek doel verwezenlijken: professionele audio ten goede veranderen.


Vraag jouw luistersessie aan

Bent u op zoek naar advies voor jouw op maat gemaakt project?

Bij AUDAC vind je al meer dan 25 jaar een doorgedrongen passie voor iedere luidspreker, muziekspeler (dab, dab+ radio), internet versterker… die we ontwerpen voor zowel kleine zelfstandige als voor grote multinationals. Uit deze passie resulteert een team van experts met de nodige ervaring om iedere onderneming te voorzien van de juiste geluidsinstallatie.


Verhoog het welzijn en de productiviteit van je werknemers vandaag.
Straal kwaliteit uit

Breng de juiste sfeer in jouw onderneming

Elke applicatie heeft een eigen uniek geluid. Via ons gecertificeerd netwerk van gespecialiseerde audio dealers kunnen wij u, volledig vrijblijvend, op zeer korte termijn een op maat gemaakte offerte uitwerken. Deze zal volledig afgesteld zijn op de afmetingen en akoestische eigenschappen van uw bedrijfspand.


Ervaar zelf de unieke geluidskwaliteit
AUDAC geluidsinstallaties voor kantoren en bureaus

office
Kantoor

De elegante AUDAC wandluidsprekers en plafondluidsprekers realiseren een unieke geluidskwaliteit die een aangename sfeer garandeert aan de bureaus.
AUDAC geluidsinstallaties voor magazijn distributiecentrum

warehouse
Magazijn
Distributiecentrum

De juiste combinatie van luidsprekers en versterkers zorgt voor een muziek- en spraakreproductie van hoge kwaliteit, zelfs in zeer omvangrijke magazijnen of opslagplaatsen met hoge plafonds.
AUDAC geluidsinstallaties voor vergaderzaal

presentation-room
Vergaderzaal

De eenvoudig bedienbare actieve AUDAC luidsprekers (in de vorm van soundbars of opbouwluidsprekers) verhogen de verstaanbaarheid van de sprekers en van videomateriaal tijdens jouw vergadering.
Inspired by sound

AUDAC, jouw partner op vlak van geluid

Sinds het prille begin is AUDAC, een op-en-top Belgisch merk, geëvolueerd tot één van 's werelds meest innovatieve audiobedrijven, gespecialiseerd in commerciële audio oplossingen die een verschil kunnen betekenen voor jouw onderneming. Nu, meer dan 25jaar later vind je onze luidsprekers en versterkers terug in meer dan 100 landen over heel de wereld.


Ontdek meer over AUDAC
Alleen maar de beste partners

In samenwerking met

We werken met wereld grootste merken in onze sector samen om vooruitschrijdende audio oplossingen te bieden voor ons doelpubliek:

Meer AUDAC oplossingen

Top