Atlas Copco.
Verhoog de productiviteit van je werknemers


Ontdek Atlas Copco

Het Zweedse bedrijf Atlas Copco is gespecialiseerd in het leveren van industriële productiviteitsoplossingen. Hun producten en diensten variëren van lucht- en gascompressoren, vacuümoplossingen, krachtgroepen, bouw- en mijnbouwapparatuur, industriële gereedschappen en assemblagesystemen tot de bijbehorende serviceafdeling. De ontwikkeling van hun innovatieve producten en diensten is gericht op productiviteit, energie-efficiëntie, veiligheid en ergonomie.

Het bedrijf besloot een gloednieuwe site te bouwen in Boom, België, met de naam 'Atlas Copco Rental'. Het bedrijfspand vertegenwoordigt het nieuwe hoofdkantoor van de verhuurdivisie in plaats van het vorige in Houston, Amerika. Er ontstond behoefte aan een geluidsinstallatie, die voor amusante achtergrondmuziek en belangrijke aankondigingen voor de medewerkers kon zorgen.

De werkplaats en het magazijn zijn voorzien van 21 WX502/OB buiten luidsprekers die zijn behandeld met een poedercoating die de nodige bescherming biedt voor alle weersomstandigheden. Zo kunnen de medewerkers in alle omstandigheden genieten van de muziek. Deze luidsprekers worden aangedreven door een enkele CAP448 vierkanaals eindversterker.

Kwalitatieve geluidsinstallaties voor jouw kantoorruimte, magazijn

De open inkomhal was misschien wel de belangrijkste ruimte die moest worden ingericht. Deze ruimte dient niet alleen als lunchroom, maar ook als vergaderruimte voor de medewerkers, waar zowel formele als informele bijeenkomsten plaatsvinden. Dankzij 6 ATEO6-wand luidsprekers in combinatie met een BASO12-baskast wordt de hele ruimte ondergedompeld in heldere achtergrondmuziek. Daarnaast zorgen de witte wanden in combinatie met de zwarte ATEO's voor interessante kleurschakeringen.

De gehele professionele geluidsinstallatie wordt aangestuurd door een enkele MTX88 8-zone-audiomatrix, die de ruimtes van het kantoorgebouw in verschillende zones verdeelt. Op de MTX88 is een MPX88-pagingmicrofoon aangesloten voor belangrijke mededelingen en veiligheidsberichten.

Deze hele geluidsinstallatie zou overbodig zijn geweest als ze niet de juiste muziek konden afspelen. Als hoofdaudiobron zijn er dus 4 verschillende SourceCon™-modules geïmplementeerd in de XMP44 professionele modulaire audiospeler. Dit maakt het eenvoudig om te schakelen tussen internetradio, FM-tuner of andere mediaspelers, zodat het personeel in optimale omstandigheden kan werken.


Ontdek wat AUDAC voor jouw bedrijf kan betekenen Kwalitatieve geluidsinstallaties voor jouw kantoorruimte, magazijn
Top